| User | Post |
|
13:32 27.07.11
| ETSL
| | |  |
| Tulnukas | posts 3 |
|
|
TELE2 ESITLEB:
LIKE KULDRULA 2011
8-14 AUGUST PÄRNU
Suve suurim ja oodatuim tänavaspordifestival Like Kuldrula 2011 ühendab enda alla terve nädala jagu põnevaid ja ekstreemseid üritusi. Tule ja veeda koos sõpradega üks mõnus nädal Pärnus!
EESTI MEISTRIVÕISTLUSED RULATAMISES JA BMX-SÕIDUS / 13-14 AUGUST / ALUSTAME KELL 12.00 /
osalustasu 10€ / pealtvaatajatele on kogu festival tasuta
EESTI MEISTRIVÕISTLUSED VEELAUASÕIDUS / 13. AUGUST / KELL 12.00 /
STENCIL WORKSHOP / PORT ARTUR / 8.-9. AUGUST /
3D TÄNAVAKUNSTI WORKSHOP / PÄRNU RULAPARK / 9.-10. AUGUST /
WAKEDEMO / PÄRNU WAKEPARK / 10. AUGUST /
TÕUKERATTURITE KOGUNEMINE / TALLINNA KESKLINN / 10.AUGUST /
FREEGUN SKIMSESSION & PIDU / PÄRNU SURFIKLUBI / 11. AUGUST /
GRUUVI GAME OF SKATE / PORT ARTUR / 12.AUGUST /
INLINE VÕISTLUS / PÄRNU RULAPARK / 13-14 AUGUST /
KULDNE ÄFTEKAS / 13.AUGUST /
OLE KOHAL JA SAA OSA SUVE SUURIMAST TÄNAVASPORDIFESTIVALIST!
http://www.facebook.com/kuldrula
wwww.kuldrula.ee
|
|
|
16:41 27.07.11
| cross
| | |  |
| Kohalik | posts 425 |
|
|
jee, 10 eurot , jääb tulemata.
|
|
|
18:31 27.07.11
| Taavenz
| | Keila |  |
| Kohalik | posts 332 |
|
|
ma ei taju, üleeelmine aasta oli 50kr(vist?) eelmine aasta 100kr ja see aasta 150kr, liig ei ole natuke?
|
|
|
22:59 27.07.11
| Raul.
| | |  |
| Kohalik | posts 148 |
|
|
tulge kõik, järgmine aasta veel kallim
|
|
|
23:53 27.07.11
| Taavenz
| | Keila |  |
| Kohalik | posts 332 |
|
|
iga aasta 50kr juurde ehk siis 4 aasta pärast 350eek(22,3 euri)
|
|
|
14:33 28.07.11
| ets
| | |  |
| Kohalik | posts 11 |
|
|
Miks te koguaeg virisete selle osalustasu üle?
Käisime eelmine aasta Šveitsis seal oli eesti rahas 1400 osavõtt.
Jätke igapäev 0,50 alles ja on raha olemas.
|
|
|
11:05 30.07.11
| spore
| | |  |
| Kohalik | posts 46 |
|
|
v-b tood veel naeruväärseid näiteid? noh, et foorumi huumorisoon tagasi elutsema saada.
|
|
|
22:21 30.07.11
| cross
| | |  |
| Kohalik | posts 425 |
|
|
1400.- krooni eest saad endale juba auhinna osta ju
10 euri on ikka suht palju tahetud mingi võistluse eest ikkagi
|
|
|
01:06 31.07.11
| Taavenz
| | Keila |  |
| Kohalik | posts 332 |
|
|
cross said:
+1
|
|
|
16:11 31.07.11
| ets
| | |  |
| Kohalik | posts 11 |
|
|
teiega ei ole lihtsalt mõtet rääkida.
lihtsalt jätke paar pudelit viina ostmata ja ongi olemas see raha
|
|
|
19:57 31.07.11
| cross
| | |  |
| Kohalik | posts 425 |
|
|
tean , et see ei ole mingi ulme summa aga võistluste eest ei raatsi ikka sellist raha välja käia , pluss sinna lisanduvad ööbimine,söök jook , aftekas ja muud kulud ka.
ei väida et üritus mõttetu on vms lihtsalt maksab veidi mõttetult palju…
|
|
|
21:41 31.07.11
| kaarell
| | |  |
| Kohalik | posts 237 |
|
|
|
|
|
wow cross good luck kui sa võistled aint auhindade pärast.Kuldrula on ikka üritus mida peab nautima ja sa ei pea osalema kui sulle 10 euri on palju :)
|
|
|
19:31 01.08.11
| cross
| | |  |
| Kohalik | posts 425 |
|
|
just räägin seda et ma ei võistle auhindade pärast , ja seda enam ei taha ma 10 euri maksta et 2 päeva pärnu pargis rulaga sõita.
|
|
|
22:47 01.08.11
| nugis
| | |  |
| Kohalik | posts 260 |
|
|
kui finaali ei jõua saad ühe päeva.
|
|
|
|
|
Taavenz said:
cross said:
+1
dude jää vait lihtsalt , kedagi ei koti kas sa osaled või ei .
|
|
|
|
|
10 euri maksta on ikka suht rebel tõesti , saate ühekorra aastas normaalset festivali tunda ja te vingute 10 euri pärast ?
|
|
|
14:32 02.08.11
| pasteet
| | |  |
| Kohalik | posts 129 |
|
|
kurvaks teeb meele eesti rulatajate pessimism.
kah mul asi maksta 10 eurot AINUKESE korraliku tänavaspordiFESTIVALI eest EESTIS.
|
|
|
|
|
kuidas on omavahel seotud "tänavasport" ja "10 eurot" ?
|
|
|
|
|
Kui sa oled tänavaspordis hingega siis sul ei ole 10st eurist kahju
|
|
|
20:31 02.08.11
| nugis
| | |  |
| Kohalik | posts 260 |
|
|
sahtel.ee said:
lol
|
|
|
21:52 02.08.11
| cross
| | |  |
| Kohalik | posts 425 |
|
|
jep ma polegi mingi rulataja kui ma samal ajal tartus tänavatel või pargis sõidan , ja kui ma ei raiska 10 euri et minut aega teiste ees oma oskusi näidata , polegi väitnud et kedagi peaks kottima kas ma võistlen või mitte .
ja kindlasti ei võistleks ma et kellegile pähe teha või oma oskusi näidata , eelkõige et endal lahe oleks , mida ma saan tartus teha tasuta ja igapäev:)
|
|
|
|
|
sahtel.ee said:
nice one indeed hahaha
|
|
|
12:43 03.08.11
| spore
| | |  |
| Kohalik | posts 46 |
|
|
minu arust selline asi ennem tapab, või õigemini, sõna "pidurdab" on parem, kogu rulasekene, kui annab mingisugust tõukejõudu. noored, kes lähevad võistlema teadmisega, et ei prügi eriti kõrgetele kohtadele, vaevalt hakkavad plekkima tühjale kohale 10 eurtsi. pigem peaks tasuta olema. noortel tihti huvid vahetuvad ja ühe asja kallal pusimine viskab kiiresti kopa ette, seega tuleks just tagant utsitada võistlusetga, eriti suurejooneliste nagu sellega, saavad edvistada ja suurem tõenäosus, et püsivad ala juures. saavad kehva koha, siis saavad, aga ei kaotanud midagi, pigem omandasid kogemusi. kuid praegu see kasvabki mingiks eliitürituseks (kui osamaksu kasvutrendi silmas pidada), kus samad võitjad ja sõitjad, mis on törts nõme küll. väiksematele võistlustele vaevalt viitsib iga naga ennast kohale vedada, et vahtida rulasõitu, mida saab ka kodupargis teha. puhtalt subjektiivne arvamus. eks jah, ei tea korraldajate motiive, kas kogu tänavasporditeemat arendada või lihtsalt "mingi üritus" püsti ajada. kui teine, noo, siis võivad upitada selle osavõtumaksu taevapiirini ja suht pohhui ning keegi ei pea siin minuga higistama hakkama.
|
|
|
|
|
osavõtumaks TAEVAPIIRINI ( cool story bro ) tom käis inglismaal nassil osavõtumaks 80 eurtsi !
teiseks kriska on seda kuldrula teinud selle aasta talvest , putsi mees ma tahaks näha teed kuus kuud tööd ja siis 3me aastased lapsed teevad terve päev ollisid FOR FREE ! mõtle ja siis ütle !
|
|
|
|
|
äkki dew tour ja xgames lasevad ka kõikidel osaleda ? ( tasuta ofc )
|
|
|
09:08 04.08.11
| spore
| | |  |
| Kohalik | posts 46 |
|
|
Rain said: osavõtumaks TAEVAPIIRINI ( cool story bro )
ma saan aru, et ingliskeelsete väljendite kasutamine on räme lahe ja kindlasti tekitab kindlat elevust, kuid prooviks emakeele juurde jääda.
Rain said: tom käis inglismaal nassil osavõtumaks 80 eurtsi !
eks ma ootasingi sinusuguse jõnglase pröökimist, kes kukub kärkima ning eriti "arukaid" võrdlusi esitama. miks sa kõrvutad inglismaa ja eesti? kas hakkad ka USA riigieelarvet võrdlema eesti omaga? nagu sa ütlesid – mõtle ja siis ütle! dew tour ja kuldrula on otseloomulikult sama klassi võistlused!
Rain said: teiseks kriska on seda kuldrula teinud selle aasta talvest ,
hea kui inimene tegeleb millegagi ning aitab noortel aega sisustada.
Rain said: putsi mees
ma vaatan, et sa pole just kõige arukam sell.
Rain said: ma tahaks näha teed kuus kuud tööd ja siis 3me aastased lapsed teevad terve päev ollisid FOR FREE !
ma ei tea, kui süvenenult sa mu eelnevat posti lugesid, enne suguelundite pähe kargamist, aga kirjutasin, et asi oleneb motiividest. kas korraldajad tahavad tänavaspordi hoogsamini liikuma panna ja seda arendada või siis lihtsalt üks võistlus korraldada. suurema osa jutust kirjutasin mõeldes esimesele faktorile. mina sel juhul teeks ürituse tasuta ja vaataks rõõmuga, kuidas "3me aastased lapsed teevad terve päev ollisid FOR FREE". teisel juhul, hariliku võistluse formaadina, ei lähe mulle korda osavõtumaks (kindlasti kaasnevad võistluse korraldamisega kulud) ja kordan: kõnelesin üksnes (!) konstruktiivse kriitika läkitamise eesmärgil, kui läbi ürituse proovitakse maksimaalsel viisil arendada tänavasporti. kas nüüd mõistsid?
|
|
|
10:22 04.08.11
| madisa
| | |  |
| Kohalik | posts 37 |
|
|
parimad asjad siin ilmas pidid tasuta olema ju…
10€, you company man!
aga noh, 125 õlle jood ära ja hommikul (või millalgi) viid taara ja saad minna oodatuimale tänavaspordifestivalile, mis jutu järgi pidi olema ~8x odavam kui inglismaal.
tudish piip.
|
|
|
11:59 04.08.11
| madisa
| | |  |
| Kohalik | posts 37 |
|
|
aga kui tõsiselt rääkida siis natuke naljaka mulje jätab selline summa küll, üritus on hea ja hooaja mõttes vast ainuke suurem ( west coast jami pole enam ju). tore on kui asja üritatakse arendada ja iga aasta paremaks-suuremaks teha sponsorite jm kaasamise näol, kuid millegi pärast kaldun arvama, et selle pärast ei tulda pärnusse, et saada osaleda võistlusel, mida toetab TELE2 ja/või saada auhindu, mis on vist enamiku jaoks teisejärguline kui üldse midagi. tullakse ikka sellepärast kuna teised tulevad ja koos on tore ja tore on näha üle eesti neid inimesi, kes sellega tegelevad, või üritust vaatavad ja huvi tunnevad selle vastu?
keegi võiks proovida põhjendada osalustasu summat, et miks ta just selline on, tegu on inflatsiooni või äriga nagu tavaliselt?
|
|
|
12:23 04.08.11
| spore
| | |  |
| Kohalik | posts 46 |
|
|
madisa said:
keegi võiks proovida põhjendada osalustasu summat, et miks ta just selline on, tegu on inflatsiooni või äriga nagu tavaliselt?
arvatavsti, et mingi sõel tekitada ja "3me aastased lapsed", kes "teevad terve päev ollisid", ei saaks osaleda ning võistluse atraktiivsust kahandada. vast hoiab stabiilset taset nõnda.
|
|