Foorumid | Like Kuldrula 2011

You must be logged in to post
Search Forums:

Like Kuldrula 2011

UserPost

13:24
05.08.11

karvik
(Rain)

Kohalik

posts 345

spore said:

Rain said: osavõtumaks TAEVAPIIRINI ( cool story bro )

ma saan aru, et ingliskeelsete väljendite kasutamine on räme lahe ja kindlasti tekitab kindlat elevust, kuid prooviks emakeele juurde jääda. , Tõesti ma olen nii elevil .

Rain said: tom käis inglismaal nassil osavõtumaks 80 eurtsi !

eks ma ootasingi sinusuguse jõnglase pröökimist, kes kukub kärkima ning eriti "arukaid" võrdlusi esitama. miks sa kõrvutad inglismaa ja eesti? kas hakkad ka USA riigieelarvet võrdlema eesti omaga? nagu sa ütlesid – mõtle ja siis ütle! dew tour ja kuldrula on otseloomulikult sama klassi võistlused!

Rain said: teiseks kriska on seda kuldrula teinud selle aasta talvest ,

hea kui inimene tegeleb millegagi ning aitab noortel aega sisustada. WTF MEES MÕTLE ENNEM ! ( ingliskeelsed lühendid on RÄMEDALT LAHEDAD )

Rain said: putsi mees

ma vaatan, et sa pole just kõige arukam sell. Ega vist kui ma suga vaidlen.

Rain said: ma tahaks näha teed kuus kuud tööd ja siis 3me aastased lapsed teevad terve päev ollisid FOR FREE !

ma ei tea, kui süvenenult sa mu eelnevat posti lugesid, enne suguelundite pähe kargamist, aga kirjutasin, et asi oleneb motiividest. kas korraldajad tahavad tänavaspordi hoogsamini liikuma panna ja seda arendada või siis lihtsalt üks võistlus korraldada. suurema osa jutust kirjutasin mõeldes esimesele faktorile. mina sel juhul teeks ürituse tasuta ja vaataks rõõmuga, kuidas "3me aastased lapsed teevad terve päev ollisid FOR FREE". teisel juhul, hariliku võistluse formaadina, ei lähe mulle korda osavõtumaks (kindlasti kaasnevad võistluse korraldamisega kulud) ja kordan: kõnelesin üksnes (!) konstruktiivse kriitika läkitamise eesmärgil, kui läbi ürituse proovitakse maksimaalsel viisil arendada tänavasporti. kas nüüd mõistsid? Edu sulle tänaspordi arendamisega paadi all , söögita . Töötamise eest peaks raha ka saama oled kuulnud ?

iga aasta tulevad härra "spore" sugused tüübid live ja vinguvad "suure" osalemis tasu pärast , kuigi nad ise ei osale Yell
vean kihla et see härra "spore" on järjekordne vend kuldrulal "ou kust red bulli tasuta saab?"

13:26
05.08.11

karvik
(Rain)

Kohalik

posts 345

vabandust et nii ebaviisakas olen , aga siuke asi ajab fakking tilti !YellYellYellYellYellYellYellYellYellYellYellYellYellYellYellYellYellYellYell

15:49
05.08.11

pasteet

Kohalik

posts 129

laivi tuli sõnaseadja, kes pole ilmselt väga kursis eestis toimuvaga.
kuldrula on eelkõige eesti tippudele suunatud meistrivõistlus.

kui tegeletakse simpel sessioni eesti sõitjate kutsetega, siis pööratakse ennekõike tähelepanu kuldrula tulemuste poole.
kui tahaksime näha eestist lahkuvaid sõitjaid, siis tõuke selleks annab koos simpel sessioniga ka kuldrula.

tegu ei ole kuskil omavalitsuse korraldatud kalapüügivõistlusega, vaid tõsiste harrastajate omavahelise duelliga.
ideaalis võiks suurima eestlastele suunatud võistluse meister olla oskustelt samal tasemel põhjanaabrite parimatega, kuid kahjuks hetkel veel pole nii, kuid ega väga palju puudu ka enam jää.

10€ eest saad ehk minut aega sõita, aga kui sa oma spordialal midagi saavutada tahad, siis see minut on sinujaoks tähtsaim ja olulism minut aasta jooksul.

mina isiklikult arvan ka seda, et lisaks esimesele on ka esiviisikus kõik tehtud mehed!

niimoodi peaks mõtlema, siis ehk jõuad ka kuhugi

19:13
05.08.11

cross

Kohalik

posts 425

tegelikult on nii et sellel alal sa ei saa olla mingi meister .
ja ma ei tea miks aga mulle tundub see meistrivõistluste asi veidi tobe, sorry rain aga see on minu arvamus.
ja selle saavutamise peale tahaks küsida kas näiteks rain sai sponorid tänu võistlustele vms? võistlemine võiks jääda ikka lõbutsemiseks mitte tõsiseks sportimiseks ja meistrivõistlusteks .
ise te vingute et dew tour ja street league rikuvad rulatamist aga ise räägite et meistrivõistlused on lahedad ja kes ei osale on "jobu"

räägin ainult ise enda eest Smile

00:22
06.08.11

talendijaht

Tulnukas

posts 9

Sa võid ju lõbutseda aga võistlusi korraldatakse ikka sellepärast, et võistelda ja kui osadele tüüpidele läheb see peale siis nad pigistavad silma kinni ja maksavad ka selle 10€ aga veits arusaamatu on küll kuidas osalustasu nii kõrge saab olla kuna üritusel nii palju sponsoreid ja toetajaid.Confused

00:34
06.08.11

karvik
(Rain)

Kohalik

posts 345

cross said:

tegelikult on nii et sellel alal sa ei saa olla mingi meister .
ja ma ei tea miks aga mulle tundub see meistrivõistluste asi veidi tobe, sorry rain aga see on minu arvamus.
ja selle saavutamise peale tahaks küsida kas näiteks rain sai sponorid tänu võistlustele vms? võistlemine võiks jääda ikka lõbutsemiseks mitte tõsiseks sportimiseks ja meistrivõistlusteks .
ise te vingute et dew tour ja street league rikuvad rulatamist aga ise räägite et meistrivõistlused on lahedad ja kes ei osale on "jobu"

räägin ainult ise enda eest Smile

Jaan mul pole selle sinu jne vastu mitte midagi , teiseks eestis ei saada sponsoreid läbi võistluste ja sponsor me-de loevad tutvused ja attidude ja sõitmine ka loomulikult peaksid seda ise ka teadma juu ;) mul savi kes osaleb kes mitte aga iga aasta vingutakse mingi osalemis tasude pärast , kes ei osale pole jobu vaid jääb suurest heast festivalist ilma . AGA SIUKSED VENNAD NAGU HÄRRA SPORE VÕIKSID ENDA SUU KINNI HOIDA ! FOR REAL !

02:51
18.08.11

madisa

Kohalik

posts 37

aga teeme ühe feiki flipi koos, ah :)

(et ei viitsind lugeda teie värke)

teeme?? tavai ??? kuuled vä

03:29
18.08.11

madisa

Kohalik

posts 37

11:57
25.08.11

Kruis

Tulnukas

posts 3

Selline draama mingi 10euri üle kohe :)

13:36
26.08.11

Darkslide

Kohalik

posts 155

muide osalustasu läks auhinnarahaks

14:16
28.08.11

spore

Kohalik

posts 46

iga aasta tulevad härra "spore" sugused tüübid live ja vinguvad "suure" osalemis tasu pärast , kuigi nad ise ei osale
vean kihla et see härra "spore" on järjekordne vend kuldrulal "ou kust red bulli tasuta saab?"

nagu ma korduvalt olen öelnud – mul on ükskõik kui suur on osalustasu. kas seda on raske mõista? võiks veits pingutada ju, aga kui see jube rängaks osutub, noh, pole hullu.

laivi tuli sõnaseadja,

räme sõnasepp olen!

kes pole ilmselt väga kursis eestis toimuvaga.

kas mingi haigus luusib ringi eestimaa rulasõitjate ligiduses, et mõnest lausest on raske aru saada? täiesti kursis olen ja üksnes kirjutasin, et põnnidele võiks "vabamad käed" anda ning kõik. siin kohe kukeharjad püsti pm mitte millegi pärast.

22:28
28.08.11

kanapea

Tulnukas

posts 3

minge tööle!

16:24
29.08.11

Taavenz

Keila

Kohalik

posts 332

miks seda teemat edasi aretatakse kui kuldrulf on läbi?