Foorumid | Ostan.

You must be logged in to post
Search Forums:

Ostan.

UserPost

12:24
11.05.10

pistik

Kohalik

posts 16

Tere, et oli endal plaan panna selline SS stiilis ratas kokku, et kas kellegil ei ole müüa raami , et võiks olla kahvel koos kaelakatega ja keskkjooks ka. Et kui isegi oskate pakkuda kus võiks maanteratta raame osta või leida see oleks ka suur pluss.Laugh

17:49
11.05.10

Jyrgen

Tallinn/Pärnu

Kohalik

posts 12

Tsau,
ma ei tea küll milline see SS stiilis ratas välja näeb, aga mul on pakkuda üks turisti raam, mis seisab. Lenks on ka peal. Asub Tallinnas.
Jou

20:14
11.05.10

pistik

Kohalik

posts 16

Yo yo , SS ehk singel speed, okei kas sellel keskjooksu võll on ka peal? Et nagu teada vanadel vene ratastel keskjooksud eriti standard mõõtudele ei vasta Laugh, et mega tuus oleks kui sellel oleks võll olemas vms. Ja küsiks veel seda , et on sellel maanteka lenks , nagu sokusarved või tavaline ? Ja kui müüd, siis mis hinnaga Laugh

07:00
12.05.10

RakuR

Tulnukas

posts 3

Sama siin, Mul samuti Turist üle, ainult et esiharki ei ole küljes, muu kõik on komplektne.

11:44
12.05.10

tarts

Kohalik

posts 28

Nonii. minu poolt veel üks turr. Komplektis on raam, alu kahvel, kinniste laagritega keskjooks, stem, lenks ja sadulatoru. Kontakti saab: tarmo.kybard@gmail.com
pilt

14:46
12.05.10

pistik

Kohalik

posts 16

RakuR said:

Sama siin, Mul samuti Turist üle, ainult et esiharki ei ole küljes, muu kõik on komplektne.

Mis hinnaga oled nõus ära andma? Loodan et mitte mingi kirves Embarassed

14:48
12.05.10

pistik

Kohalik

posts 16

tarts said:

Nonii. minu poolt veel üks turr. Komplektis on raam, alu kahvel, kinniste laagritega keskjooks, stem, lenks ja sadulatoru. Kontakti saab: tarmo.kybard@gmail.com
pilt

Ma vaatan pildi pealt , et eriti korras asi sul. Kus sellised kahvli oled saanud ? Aga igatahes küsiks sinult ka hinda? Smile

10:22
13.05.10

tarts

Kohalik

posts 28

pistik said:

tarts said:

pilt

Ma vaatan pildi pealt , et eriti korras asi sul. Kus sellised kahvli oled saanud ? Aga igatahes küsiks sinult ka hinda? Smile

Kahvli ostsin ühe jalgrattapoe müüjalt, kellel see mingi ratta remondi käigus üle jäi. Mõnusalt kerge kahvel. Tegi turri kaalu poole väiksemaks :D
Selle kompoti annaks 800ga ära :)

11:36
13.05.10

pistik

Kohalik

posts 16

tarts said:

pistik said:

tarts said:

pilt

Kahvli ostsin ühe jalgrattapoe müüjalt, kellel see mingi ratta remondi käigus üle jäi. Mõnusalt kerge kahvel. Tegi turri kaalu poole väiksemaks :D
Selle kompoti annaks 800ga ära :)

Kui sul sellega mega kiire pole siis ma isegi oleks vist nõus :D Loodan et pole kiire sellega?, ma siin ootan kuupäeva millal saan resursse ja see on varsti kohe Laugh

02:47
17.05.10

tarts

Kohalik

posts 28

pistik said:

Kui sul sellega mega kiire pole siis ma isegi oleks vist nõus :D Loodan et pole kiire sellega?, ma siin ootan kuupäeva millal saan resursse ja see on varsti kohe Laugh

Oodata jaksan ;) anna siis märku : tarmo.kybard@gmail.com

23:30
19.05.10

risto

Admin

posts 166

Võin müüa terve kompliiratta. Subrosa Malum. Heas korras.
Taga on flipflop rumm ja kaasa ka vabajooksuga tirr. Seega saab sõita nii fixed kui ka singlespeed.

17:52
20.05.10

tarts

Kohalik

posts 28

tegelikult uuriks, et su millal ressursid saabuvad? siis tean, kui kaua ootama pean. :)

20:44
23.05.10

vusserdaja

Tulnukas

posts 2

pole vist kõige viisakam tegevus, AGA juhul kui viimane tehing peaks mingil põhjusel katki jääma, siis võib ühe kohese ostjaga arvestada: artursgt@hotmail.com

15:13
25.05.10

yupats

Tulnukas

posts 1

tarts said:

Komplektis on raam, alu kahvel, kinniste laagritega keskjooks, stem, lenks ja sadulatoru.

Kui asi alles oleksin isegi huvitatud. Aga kas tervet ratast ei soovi müüa?

18:39
25.05.10

tarts

Kohalik

posts 28

yupats said:

tarts said:

Komplektis on raam, alu kahvel, kinniste laagritega keskjooks, stem, lenks ja sadulatoru.

Tervet ratast ei saa müüa, sest osad jupid on teistele ratastele üle tõstetud. Tegelikult vedeleb mul pildil olev tagumine jooks samuti, aga sellel on see jama, et ta on ehitatud suicide hubi põhimõttel, kus hammakas on liimitud rummu külge. Seega on hammakat jubetülikas eemaldada. Rumm ja pöid on muidu väga korralikud.

raami müügiga on nüüd nii, et kuna ma pakkusin seda juba pistikule, siis pean ootama tema lõplikku vastust.

Pistik: uuriks taas, et kui kaua sul veel umbes läheb, sest tahaks raamist võimalikult kiirelt vabaneda :)

12:25
26.05.10

kolmnurk

Kohalik

posts 114

tarts said:

yupats said:

tarts said:

Tervet ratast ei saa müüa, sest osad jupid on teistele ratastele üle tõstetud. Tegelikult vedeleb mul pildil olev tagumine jooks samuti, aga sellel on see jama, et ta on ehitatud suicide hubi põhimõttel, kus hammakas on liimitud rummu külge. Seega on hammakat jubetülikas eemaldada. Rumm ja pöid on muidu väga korralikud.

raami müügiga on nüüd nii, et kuna ma pakkusin seda juba pistikule, siis pean ootama tema lõplikku vastust.

Pistik: uuriks taas, et kui kaua sul veel umbes läheb, sest tahaks raamist võimalikult kiirelt vabaneda :)

vastan pistiku eest. pistik leidis endale teise velo.

20:12
26.05.10

tarts

Kohalik

posts 28

tänud info eest!

Niisiis on raam vaba. Kuna hetkel tunneb raami vastu huvi 3 isikut, siis panen raami enampakkumisele. Teen ka uue teema, et siin jutt liiga keeruliseks ei muutuks.